Category: Привремени материјали

Привремени материјали

i-TOPICAL

Индикации За употреба на орална мукоза пред локални инјекции за анестезија, анестезирање на кожа Корисно за ублажување непријатност посебно при интра-орални радиографии Предности: Пакување Предности:

Детали »
Привремени материјали

i-PRO LC

Индикации За сите привремени полнења Предности: Пакување Предности: Брзо се поставува Висока адхезија Висока цврстина, конзистентност Идеален за привремени полнења на краток и продолжен период

Детали »
Привремени материјали

i-PRO

i-PRO КАВИТ Индикации За сите привремени полнења За привремено прицврстување на коронки со колчиња Предности: Пакување Предности: Висока адхезија Не е леплив Видлив на ренден

Детали »