За Нас

Нашата историја

linija

АНДОНОВ ДЕНТ е фамилијарна компанија основана во 2012 година.  Од тогаш постојано растеме и се трудиме да останеме конкурентни на пазарот нудејќи висококвалитетни производи изработени според највисоките европски стандарди.

Генерални увозници сме на две европски компании. UAB Medicinos linija од Литванија со веќе препознатливиот бренд i-DENTAL и полскиот производител на забарски бургии VERDENT. Нашата компанија нуди широк спектар на производи за стоматологија, и нашата цел е истиот да го зголемиме однесувајќи се кон нашите клиенти како дел од нас,  бидејќи клиентите не се купуваат туку треба да се заслужат и задржат овозможувајќи им одлична услуга со квалитетни производи по прифатливи цени.

about