Tag: I-FIL

I-FIL
Глас јономер цементи

I-FIL

Previous Next I-FIL ГЛАС ЈОНОМЕР ЦЕМЕНТ Индикации Реставрации на кавитети од 3та и 4та класа Пломба за јами и пукнатини Пополнување на дефекти на млечни

Детали »