Tag: ХЕМОСТАТИК

HEMOSTATIC SOLUTION
Продукти

HEMOSTATIC SOLUTION

ХЕМОСТАТИК Индикации За повлекување на гингивата За контрола на крварењето Предности: Пакување Предности: Алуминиум хлоридот има адстригентно дејство Ненадминат ефект кај тврдото и меко ткиво

Детали »