Tag: ВИНИЛНИ ПЛОЧКИ

SONY DSC
Белеење на заби

ВИНИЛНИ ПЛОЧКИ

Индикации За изработка на ленти за белеење За изработка на сплинтови кај бруксизам Предности: Пакување Предности: Едноставен за употреба Тенок и прозрачен  материјал Пакување 1мм.

Детали »