Tag: АКРИЛАТ

Акрилати

I-TEMP

I-TEMP АКРИЛАТ ЗА ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ Индикации За производство на привремени коронки и мостови Предности: Пакување Предности: Високо естетски “VITA” нијанси Висока цврстина и тврдина Самоврзувашки

Детали »