Category: Ретрактивни материјали

HEMOSTATIC SOLUTION
Продукти

HEMOSTATIC SOLUTION

ХЕМОСТАТИК Индикации За повлекување на гингивата За контрола на крварењето Предности: Пакување Предности: Алуминиум хлоридот има адстригентно дејство Ненадминат ефект кај тврдото и меко ткиво

Детали »
Продукти

I-PAK TWIST

Индикации За поместување на гингивата и хемостаза За употреба при правење отпечатоци за фиксна протетика Предности: Пакување Предности: 100% памук Одлични карактеристики за ракување Висока

Детали »
Продукти

i-PAK ULTRA

Индикации За поместување на гингивата и хемостаза после препарација За поместување на гингивата и хемостаза после препарација #000: за пониски антерии; кога се врзува во

Детали »