Category: Разно

Продукти

DISPOSABLE MICRO APPLICATORS

Индикации Идеални за апликација на залевачи, бонд, јеткачи, различни раствори Предности: Пакување Предности: Хигиенски Се виткаат во било кој агол за поставување на мали контролирани

Детали »
mixing-pads-300
Продукти

MIXING PADS

Индикации За рачно мешање на стоматолошки материјали Предности: Пакување Предности: Направени од обложена специјална хартија Пакување 5.1cm x 5.1cm, 20 листови 7.6cm x 7.6cm, 50

Детали »
Продукти

COTTON ROLLS

Индикации Може да се користи за белеење, кариес и пломби Критичен за време на оперативните и ресторативните третмани Предности: Пакување Предности: Апсорбираат повеќе отколку просечните

Детали »
i-SPRAY
Продукти

i-SPRAY

Индикации За контра-англи, инструменти, електрични микро мотори, турбини, спојки, воздушни микро мотори, внатрешно и надворешно Препорачливо пред подмачкување Предности: Пакување Предности: Универзален Ја отстранува нечистотијата

Детали »
i-OIL
Продукти

i-OIL

Индикации За внатрешниот механизам на стоматолошките инструменти како и за нивно одржување Предности: Пакување Предности: Универзален Го подмачкува и продолжува животниот век на вашите инструменти

Детали »