Category: Превентивни материјали

Превентивни материјали

FLUORIDE SOLUTION

Индикации За превенција на забен кариес За хиперсензитивност , намалува осетливост кај препарирани заби Пакување Пакување 20мл. шише

Детали »
Превентивни материјали

i-FASTE

Previous Next i-FASTE ПАСТА ЗА ПОЛИРАЊЕ Индикации За чистење остатоци, забен камен, калкулус и дамки од забите За подготовка на површините на забите (чистење и

Детали »