Category: Лајнери – Средства за подлоги

Лајнери – Средства за подлоги

I-CAL LC

Previous Next I-CAL LC СВЕТЛЕЧКИ КАЛЦИУМ ХИДРОКСИД ЛАЈНЕР Индикации За постава на кавитети За употреба како заштитна основа под ресторативни материјали и цементи Предности: Пакување

Детали »
i-cal-duo-pack-300
Лајнери – Средства за подлоги

i-CAL DUO

i-CAL DUO ДВОКОМПОНЕНТА КАЛЦИУМ ХИДРОКСИД ПАСТА (ОПАКЕР) Индикации За индиректно запечатување на пулпити Основна подлога под ресторативни материјали и цементи Предности: Пакување Предности: Ефективна заштита

Детали »
Лајнери – Средства за подлоги

i-LINER

Previous Next i-LINER СВЕТЛЕЧКИ КОМПОМЕР ЛАЈНЕР Индикации Облоги под полимерни реставративни материјали, амалгами и порцелански реставтации Предности: Пакување Предности: Компензира при стеснување Спречува појава на

Детали »