Category: Глас јономер цементи

i-FIX PLUS
Глас јономер цементи

i-FIX PLUS

ГЛАС ЈОНОМЕР ЦЕМЕНТ Индикации За цементирање на метал, керамика, порцелан, како и безметална керамика, мостови, инлеј и oнлеј За цементирање на метални и керамички ортодонтски

Детали »
Глас јономер цементи

I-FIX

Индикации За цементирање на коронки и мостови За цементирање на инлеј и онлеј За цементирање на ортодонтски брикети Предности: Пакување Предности: Висока адхезија на дентинот,

Детали »
I-FIL
Глас јономер цементи

I-FIL

Previous Next I-FIL ГЛАС ЈОНОМЕР ЦЕМЕНТ Индикации Реставрации на кавитети од 3та и 4та класа Пломба за јами и пукнатини Пополнување на дефекти на млечни

Детали »