Category: Белеење на заби

SONY DSC
Белеење на заби

ВИНИЛНИ ПЛОЧКИ

Индикации За изработка на ленти за белеење За изработка на сплинтови кај бруксизам Предности: Пакување Предности: Едноставен за употреба Тенок и прозрачен  материјал Пакување 1мм.

Детали »
i-dam
Белеење на заби

i-DAM

Индикации За изолација на гингивалните ткива во случаи кога постои ризик од иритација преку контакт со производи што се користат во клиничката постапка како на

Детали »
i-block
Белеење на заби

i-BLOCK

Индикации За изолација на гингива Пакување Пакување 3.8гр. шприц, 3 апликатори

Детали »
i-smile
Белеење на заби

i-SMILE

i-SMILE ГЕЛ ЗА БЕЛЕЕЊЕ НА ЗАБИ Индикации За домашно белеење на витални, невитални и обоени заби Предности: Пакување Предности: Едноставен за употреба Минимално инвазивен третман

Детали »