Category: Продукти

HEMOSTATIC SOLUTION
Продукти

HEMOSTATIC SOLUTION

ХЕМОСТАТИК Индикации За повлекување на гингивата За контрола на крварењето Предности: Пакување Предности: Алуминиум хлоридот има адстригентно дејство Ненадминат ефект кај тврдото и меко ткиво

Детали »
Продукти

I-PAK TWIST

Индикации За поместување на гингивата и хемостаза За употреба при правење отпечатоци за фиксна протетика Предности: Пакување Предности: 100% памук Одлични карактеристики за ракување Висока

Детали »
Продукти

i-PAK ULTRA

Индикации За поместување на гингивата и хемостаза после препарација За поместување на гингивата и хемостаза после препарација #000: за пониски антерии; кога се врзува во

Детали »
Продукти

I-ZOE

Индикации Основа и подлога под амалгами Основа и подлога под глас јономери Привремено полнење Привремено цементирање на коронки и мостови Предности: Пакување Предности: Висока цврстина

Детали »
Продукти

i-POL

Индикации Подлога под реставрации на композити Подлога под амалгами Подлога под глас јономер За цементирање на коронки и мостови За цементирање инлеј и онлеј За

Детали »
Продукти

I-PAC

Индикации Подлога под реставрации на композити Подлога под амалгами Привремени полнења За цементирање на коронки и мостови За цементирање инлеј и онлеј За цементирање на

Детали »
Продукти

i-FIX Duo

Индикации Трајно цементирање на индиректни реставрации вклучувајќи керамика, композит ,инлеј, врз база на метал, онлеј, коронки, мостови и колчиња,ламинати Предности: Пакување Предности: Двојно врзување (светлечко

Детали »
Продукти

DISPOSABLE MICRO APPLICATORS

Индикации Идеални за апликација на залевачи, бонд, јеткачи, различни раствори Предности: Пакување Предности: Хигиенски Се виткаат во било кој агол за поставување на мали контролирани

Детали »
mixing-pads-300
Продукти

MIXING PADS

Индикации За рачно мешање на стоматолошки материјали Предности: Пакување Предности: Направени од обложена специјална хартија Пакување 5.1cm x 5.1cm, 20 листови 7.6cm x 7.6cm, 50

Детали »
Продукти

COTTON ROLLS

Индикации Може да се користи за белеење, кариес и пломби Критичен за време на оперативните и ресторативните третмани Предности: Пакување Предности: Апсорбираат повеќе отколку просечните

Детали »